-
Stuur ons een mail indien je vragen hebt
-
Levering aan 15€ per bestellingGratis levering vanaf 180€
-
Bestelling afhalen bij The BottleZaterdag van 12u-18u
-
Een feestje bij The Neck?Vraag vrijblijvend een offerte aan
David Finlayson - The PePPerPot
Wijn: Deze blend is hoofdzakelijk Syrah, aangevuld met Grenache, Mourvèdre, Cinsault en Tannat. De neus is licht fruitig en vooral kruidig (zwarte peper) en de afdronk is zacht. Het is een heerlijk sappige Syrah gedreven blend, gemaakt in de Franse traditie (referentie Rhône).
Druif: Syrah, Grenache, Mourvèdre, Cinsault, Tannat
Regio: Zuid-Afrika, Stellebosch en Paarl
Opvoeding: gerijpt op gebruikte Franse eikenvaten gedurende 14 maanden
Duurzaamheid: conventioneel
Pairing: kruidige vegetarische gerechten, allerhande Italiaanse pasta gerechten
Wijnhuis: David Finlayson/Edgebaston: David is geboren en getogen in Stellenbosch en derde generatie druiventeler en wijnboer. Hij kocht de vervallen edgebastan boerderij in 2004 (nadat hij Glen Carlou had verkocht) en begon met het nauwgezette herbeplanting om de pittoreske 30 hectare wijngaard te creëren die de edgebastan wijngaard vandaag de dag is.